Werk aan het riool

Nieuws 1258x Bekeken 0 Reacties 14 maart 2018
Beukenlaan

In opdracht van de gemeente Arnhem start Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek vanaf 12 maart met de vervanging van de bestrating en het riool in de Geitenkamp. Het gaat om het geel gearceerde gebied in onderstaande afbeelding. De werkzaamheden lopen door tot en met de zomer van 2019. De Bonte Wetering (tussen de Schuttersbergweg en de Willem Beijerstraat) is afgesloten van 12 maart t/m 30 maart..

Het totale werk gaat in 3 fases (zie kaart hieronder). Fase 1 is klaar, fase 2 start in maart en fase 3 in 2019 en 2020.

Fase 2 bestaat uit de volgende straten:
– Beukenlaan, Eekhoornstraat, Jagersweg, Reigerstraat, Schuttersbergplein, Schuttersbergweg, Sperwerstraat (tussen Beukenlaan en Dr. Schaepmanstraat) en de Tiendweg.

Fase 3 bestaat uit de volgende straten:
Bonte Wetering, Dennenweg, Dr. Bosstraat, Dr. H. Piersonstraat, Dr. Wagenaarstraat, Druckerstraat, Ericalaan, Grensweg, H. van Kolstraat, Helsdingenstraat, Hugenholtzstraat, Kerkdijkstraat, Konijnenweg, Korhoenplein, Marktplein, Nieuwe aanleg, Patrijzenplein, P.J. Troelstrastraat, St. Josephstraat, Te Braakeplein, Victor de Stuerslaan, Willem Beijerstraat en de Zaslaan (tussen Dr. Schaepmanstraat en Fazantenweg).

In de straten Dr. A. Kuyperstraat, Fazantenweg, Geitenkamp, Hazenpad, Hertenlaan en Middenweg zijn dus geen werkzaamheden gepland.

 

kaartje Geitenkamp

2670

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.