Afsluiting deel Rosendaalseweg

Nieuws 523x Bekeken 0 Reacties 13 december 2017
roosendaalseweg

Een deel van de Rosendaalseweg is afgesloten voor verkeer. Er wordt gewerkt aan het riool. De werkzaamheden duren zeer waarschijnlijk tot de kerstdagen.

Het doorgaande verkeer op de Rosendaalseweg wordt omgeleid. Het verkeer vanaf de Bronbeeklaan kan wel rechtsaf de Rosendaalseweg op maar linksaf wordt afgesloten. Tussen Rosendaalseweg en Larikshof blijft verkeer mogelijk al moet u wel rekening houden met enige hinder. De woningen blijven bereikbaar.

Wat betreft de bus: met ingang van de nieuwe dienstregeling per 10 december rijdt lijn 293 van Keolis/Syntus hier langs. Voor deze lijn wordt een omleiding ingesteld. Informatie hierover vindt u op www.breng.nl

Waarom deze afsluiting?
Er wordt een extra stuk riool aangelegd om overbelasting van het riool te voorkomen. Het regenwater wordt afgekoppeld van het vuilwaterriool. Het regenwater wordt naar een vijver geleid. Door deze ingreep is er minder risico op vuilwater overstort en hoeft er minder water naar de zuiveringsinstallatie.

Meer informatie
Meer informatie is te verkrijgen via www.roelofsgroep.nl/GOW en de gratis Roelofs-app, beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Omwonenden ontvangen een bewonersbrief.

2545

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.