Bladeren en groen afval in de Green Bag

Nieuws 824x Bekeken 0 Reacties 22 oktober 2016
green bag

Voor 17,50 kunnen bladeren en ander tuinafval in de Green Bag. Dat is een nieuwe service van de gemeente Arnhem, die een jaar op proef aangeboden wordt. De grote witte zak is bedoeld voor snoei-afval en bladeren. Er kan ongeveer een kubieke meter in. Als u een Green Bag bestelt, wordt de zak thuis bezorgd. Wie veel afval heeft kan een tweede zak bestellen voor 3 euro via www.afvalbalie.nl Na betaling wordt de Green Bag bij u thuis bezorgd. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

De Green Bag laten ophalen
– Via www.afvalbalie.nl maakt u een afspraak voor het laten ophalen van een volle Green Bag. Twee bestelde Green Bags worden in een keer opgehaald. Zet de Green Bag aan de openbare weg. Plaats hem niet tegen een paal of container, zodat de takelwagen van SUEZ er goed bij kan.

Winterperiode
De Green Bag is een handig middel als u veel snoei-afval en bladeren heeft, zeker in de wintermaanden. Omdat het aanbod GFT-afval in de winter laag is, wordt de groene minicontainer minder vaak geleegd; één keer per vier weken. De gratis ophaalservice voor grof tuin- en snoeiafval geldt niet in de maanden december, januari en februari. Wel kunt u grof tuin- en snoeiafval het hele jaar door gratis wegbrengen naar één van de twee afvalbrengstations in Arnhem.

Meer informatie
Meer informatie over groen afval vindt u op www.arnhem.nl/gft

1650

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.