Burgerkrachtborrel

Nieuws 774x Bekeken 0 Reacties 15 juli 2015

Zaterdag 21 april 2012 is de BurgerKrachtBorrel (BKB) geweest. Wij hebben van velen mooie ideeen mogen ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank! Tevens hebben wij door deze borrel ook weer nieuwe KRACHTPATSERS mogen ontmoeten, waar wij ontzettend blij mee zijn!!!! Jullie kunnen onderaan deze pagina de ideeen die ingediend zijn downloaden en ook tevens de lijst waar alle KRACHTPATSERS op staan. Het vervolg zal plaats vinden op 17 mei, er zullen dan een aantal thema’s worden uitgewerkt op die dag.

Om over voldoende informatie te beschikken, kan het zijn dat jij als KRACHTPATSER gebeld kan worden, om mee te denken met de trekker van dit thema. Natuurlijk proberen we jullie in die tussentijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er op de Bult plaats vindt.

Schrik niet… …als je op 2 april ‘safarigangers’ tegenkomt in de wijk… en schrik ook niet als je twee dagen later wordt aangeklampt door een ‘razende reporter’. Het zijn twee van de vele dingen die er van 2 tot en met 5 april 2012 staan te gebeuren op De Bult. Tijdens deze wijkweek gaan we op zoek naar de behoeften én de kracht in De Geitenkamp, (Nieuw) Monnikenhuizen en Arnhemse Allee. Die komen uiteindelijk terecht in de nieuwe wijkvisie die in de maak is.

Laat je horen…tijdens de wijkweek. Wat speelt er in de wijk? Wat moet anders of juist zo blijven? En wat zou je er zelf aan willen doen? Zo kun je van je laten horen: 

1. Soepsessies

Kom op dinsdag 3 april naar één van de twee soepsessies in de Beijer (Willem Beijerstraat 13): tussen 11.00 en 13.00 uur of tussen 18.00 en 20.00 uur. Iedereen is welkom.

2. Reporters

Klamp een dag later, woensdag 4 april één van de veertig reporters aan die door de wijk

‘razen’ en laat weten wat jij belangrijk vindt.

3. Burgerkrachtborrel

Reserveer alvast zaterdag 21 april in je agenda. Op die middag houden we een borrel op hét Marktplein en presenteren we de wijkvisie die dan bijna klaar is. We horen graag welke dingen jij misschien nog mist.

476

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.