Coop open na ramkraak

Nieuws 750x Bekeken 0 Reacties 9 februari 2017
_DSC8530

De Coop supermarkt op het marktplein is vanochtend open gegaan na de ramkraak gisteravond. Rond 20.15 werden de toegangsdeuren geramd door een auto. Getuigen zagen twee daders wegvluchten, de auto bleef staan in de resten van de winkelpui. Later bleek uit politie-onderzoek dat de auto dinsdagavond gestolen was vanaf de Irenestraat in Arnhem. De winkel was op het moment van de kraak gesloten. De aanwezige medewerkers konden zich in veiligheid brengen. De materiele schade is snachts hersteld, maar de emotionele schade bij de betrokken medewerkers is veel groter.

Signalement
Volgens de politie is de ramkraak ‘vermoedelijk door twee mannen met een licht getint uiterlijk gepleegd’. Een van hen droeg een zwarte muts en een zwarte sjaal. Hij had een grijze jas met zwarte mouwen aan en droeg zwarte gympen en een donkere broek. De tweede man droeg een zwarte muts en een zwart/witte bandana. Hij had een zwarte jas aan en droeg oranje handschoenen. Mogelijk heeft een van de twee mannen een baardje.

Tips voor de politie
De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen die iets gezien hebben of iets weten wat in verband kan worden gebracht met deze ramkraak te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of volg deze link.

 

_DSC8530

2050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.