Coronamaatregelen: de gevolgen voor de Geitenkamp

Nieuws 916x Bekeken 0 Reacties 13 maart 2020

De landelijke maatregelen die genomen zijn naar aanleiding van het coronavirus treffen ook de Geitenkamp. Sportbedrijf Arnhem heeft al haar accomodaties in de wijk gesloten vanaf 13 tot en met 31 maart. Alle activiteiten in deze accomodaties gaan dus niet door, met uitzondering van de reguliere activiteiten van de scholen, zoals de gymlessen en het schoolzwemmen. Ook zwembad Valkenhuizen is gesloten tot en met 31 maart. Ook hier vervallen alle activiteiten, behalve het schoolzwemmen. Playground de Rommelkist is wel geopend volgens de reguliere openingstijden, maar er worden geen activiteiten georganiseerd

Ook de sociale wijkteams nemen maatregelen. Alle locaties en inloopspreekuren zijn tot en met 23 maart gesloten. Afspraken worden telefonisch afgehandeld, ook afspraken die al bij de mensen thuis gemaakt zijn. De coaches nemen daarover telefonisch contact op.

De Beijer heeft ook een aantal evenementen geschrapt. De rommelmarkt van 14 maart gaat niet door, de workshop Biodanza (17 maart) wordt uitgesteld en ook de bingomiddag van 28 maart wordt afgelast. Het Koffiekaffee blijft wel open.

De Afvalestafette die in de week van 16 t/m 21 maart zou plaatsvinden gaat niet door. Ook de vrijwilligersacties van NL Doet, die vandaag en morgen zouden zijn, gaan op een andere datum plaatsvinden.

Verder blijven natuurlijk ook de algemene maatregelen van kracht: blijf thuis bij milde gezondheidsklachten, was je handen regelmatig, hoest aan de binnenkant van je oksel, gebruik papieren zakdoekjes en schud geen handen.

3494

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.