Arnhem Groen Markt

25x Bekeken 0 Reacties 15 september 2020

Zondag 27 september Arnhem Groen Markt – oogsteditie

 

Volop groene inspiratie tijdens de Arnhem Groen Markt

Zondag 27 september is er weer een Arnhem Groen Markt bij Molenplaats Sonsbeek. Deze editie staat in het teken van oogst. Laat je inspireren en ontdek hoe je je eigen tuin of balkon eetbaar kunt maken. Leuk, lekker en gezond! Juist de herfst is een goed seizoen om in de tuin bezig te zijn en voorbereidingen te treffen om vanaf het voorjaar zoveel mogelijk van je tuin te kunnen genieten.

Op de markt vind je kramen vol groene inspiratie en tuinbenodigdheden. Er zijn onder andere biologisch gekweekte bloembollen, fruitbomen en aardbeienplanten te koop. Maak kennis met Arnhemse stadslandbouwinitiatieven en hun oogst, kom alles te weten over het kweken van eetbare paddenstoelen en over de wilde bij. Voor advies over het vergroenen en natuurvriendelijker maken van je tuin ben je op de Arnhem Groen Markt ook aan het goede adres. Zo verzorgt Arnhem tuiniert een schetsservice en geeft S-kwadraat, winnaar Duurzaamste hovenier 2019, twee lezingen over duurzaam tuinieren en snoeien.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven; laat je schminken als je lievelingsdier of ga met Natuurcentrum Arnhem op jacht naar waterdiertjes in de Jansbeek.

Het volledige programma en alle praktische informatie vind je op de website van Groen Arnhem: http://groenarnhem.nl/. Hier vind je ook hoe je je kunt aanmelden voor de extra programmaonderdelen.

De Arnhem Groen Markt is een initiatief van Arnhem tuiniert, Arnhem Klimaatbestendig, Natuurcentrum Arnhem en Groen Arnhem.

Datum: zondag 27 september
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Molenplaats Sonsbeek – 
Zijpendaalseweg 24A

 

 

3705

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.