Festiviteiten 100 jaar Geitenkamp uitgesteld

Nieuws 1013x Bekeken 0 Reacties 18 september 2020

Het was een mooie, drukbezochte avond, in januari van dit jaar. Bevlogen bewoners, professionals en ondernemers kwamen op initiatief van het Bewonersoverleg Geitenkamp-Monnikenhuizen-Saksen Weimar bij elkaar om ideeën uit te wisselen met betrekking tot de festiviteiten ronden het 100-jarig bestaan van de wijk Geitenkamp. Vele ideeën kwamen op tafel en voorzichtig werd er al gekeken waar samenwerking mogelijk was.

Het zoeken naar mogelijkheden tot samenwerking en het bepalen van activiteiten zou in de maanden daarna plaatsvinden. Zou, want de corona-crisis gooide roet in het eten. Na de lockdown van 16 maart werden alle bezigheden ‘on hold’ gezet. In het najaar zou opnieuw gekeken worden hoe het nu verder moet.

Op 8 september heeft het Bewonersoverleg zich over de kwestie gebogen. De conclusie is eigenlijk nog hetzelfde: het groots opgezette wijkfeest, zoals het Bewonersoverleg dat begin dit jaar voor ogen had, is onder de huidige omstandigheden niet mogelijk. Er is simpelweg te weinig zicht over hoe het virus zich de komende maanden gaat ontwikkelen, waardoor het lastig is om nu concrete beslissingen te nemen. Daarom is nu besloten om in het eerste Bewonersoverleg van 2021 hier opnieuw naar te kijken. Wel verschijnt er dit jaar nog een boek over 100 jaar Geitenkamp. (hierover later meer)

Foto: De eerste huizen op de Geitenkamp; Gelders Archief; 1501-04-17353

3703

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.