Goed idee voor de wijk? Doe mee met de wijkprijs!

Nieuws 598x Bekeken 0 Reacties 2 maart 2016
wijkprijs

De Wijkprijs is een geldprijs om nieuwe, vrijwillige activiteiten van bewoners te ondersteunen en te belonen. Want activiteiten dragen veel bij aan prettig wonen en leven in de wijk.

Organiseert u een activiteit voor uw wijk of heeft u plannen daarvoor? Bijvoorbeeld een groepsapp of telefooncirkel voor meer onderling contact? Of gaat u aan de slag met een groep jongeren of zorgt u samen met uw buren voor een fikse opknapbeurt? Misschien maakt u een kunstwerk waar iedereen in uw wijk van kan genieten? Kijk dan of uw plannen voldoen aan de voorwaarden voor de wijkprijs.
In 2014 was er een 4e prijs voor Kim Lagerweij met de buurtmoestuin voor kinderen in de Geitenkamp. In speeltuin De Rommelkist zijn bakken geplaatst voor een groentetuin.

Ideeën insturen
Vanaf 15 mei t/m 25 juli kunt u online inschrijven voor de wijkprijs op www.arnhem.nl/wijkprijs. De vijf beste ideeën worden beloond met een Wijkprijs, die kan oplopen tot wel € 3.000,–. De uitreiking is op 20 oktober 2016 in het stadhuis.

Wie kiest?
Een deskundige jury kijkt welke inzendingen aan de voorwaarden voldoen. De initiatiefnemers daarvan mogen zich op donderdagavond 20 oktober op een markt presenteren. Zij dingen allen mee naar de prijzen. De inwoners die de markt bezoeken kunnen die avond stemmen en bepalen zo wie de prijswinnaars worden.

1242

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.