Gratis compost voor de tuin

Nieuws 1062x Bekeken 1 Reactie 3 maart 2016
afvalcoaches gemeente Arnhem -

Op 12 maart deelt de gemeente Arnhem gratis compost uit. Dit is een bedankje voor uw medewerking aan het Omgekeerd Inzamelen.

Tussen 10 en 12 uur staan de afvalcoaches op het Marktplein in Geitenkamp. Per huishouden krijgt u 1 zak compost op vertoon van de afvalpas. Hierbij geldt: op = op. Ook kunt u informatie krijgen over de verschillende maten groene containers en het schoonhouden van uw bak.

Compost is geen potgrond maar een bodemverbeteraar die je uitstrooit over de grond, net als mest. De compost die op 12 maart wordt uitgedeeld wordt onder meer gemaakt van het groente-, fruit- en tuinafval dat in Geitenkamp wordt ingezameld. Dus u ziet heel direct het resultaat van het afval scheiden!

Daarom is onze slogan: GFT? Laten we er wat van maken!

1251

Reacties uit de buurt

  1. Mw. S.Bierma, MfN-registermediator, woonachtig in de wijk zegt:

    Geachte lezer(es),

    Ik vind het werkelijk een heel aardig idee van de Gemeente Arnhem om elke inwoner van de wijk Geitenkamp een zak compost te geven. Echter, ik heb geen tuin, dat wil zeggen dat mijn tuin door de vorige bewoners( en ik ben daar blij mee) met tegels is bedekt, oftewel: ik kan niets doen met die zak compost, die zo vriendelijk ter beschikking wordt gesteld. Is er wellicht voor mensen zoals ik een andere mogelijkheid om dank van de gemeente te ontvangen? Ik ben benieuwd naar uw antwoord en als er geen andere mogelijkheid is heb ik daarvoor alle begrip. Hoogachtend, met vriendelijke groet, mw. S.Bierma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.