Het Vincentrum weer beperkt open

Nieuws 752x Bekeken 0 Reacties 16 mei 2020

Sinds vrijdag 15 mei is het Vincentrum weer open. Wel met de nodige beperkingen. Voorlopig zal de donderdag, vrijdag en zaterdag de winkel boven geopend zijn op de gebruikelijke openingstijden. (donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur). Dinsdag blijft de winkel vooralsnog gesloten.

De beneden winkel is ook nog gesloten, deze zal pas weer geopend worden zodra dit veilig mogelijk is voor zowel de klant en ons als vrijwilliger.

Er gelden in verband met de corona maatregelen wel enkele regels. De belangrijkste regel is natuurlijk: bij klachten, hoe mild ook, blijft u thuis. Verder mogen er maximaal 10 klanten in de winkel, kinderen zijn niet toegestaan en u dient voor binnenkomst de handen te ontsmetten. Ook is een winkelmandje verplicht en wordt u geacht 1,5 meter afstand te houden. Ten allen tijde geldt: houdt u aan de aanwijzingen van het personeel!

Parkeren is niet meer toegestaan op het terrein, alleen laden en lossen is toegestaan. Brengt u goederen?  Kleding buiten afgeven (boven) en deponeren in de z.g mandwagens. Andere goederen buitenom beneden op de tafels binnen neerzetten.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Vincentrum

3630

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.