Het Hoogte80 festival is er weer!

Nieuws 475x Bekeken 0 Reacties 9 mei 2018
Parade H80 festival 5 mei 2016 (28)

Vier dagen vol bruisende muziek, verrassend theater, lekker eten en drinken. En natuurlijk gezellig bijkletsen met vrienden en bekenden.

Maar H80 is vooral ook een festival van de wijk. Dat zie je bij de opening op donderdagmiddag al. De parade trekt vanaf het MFC de Wetering (vanaf 11.15) door de wijk. Loop mee naar de officiele opening van H80 op de Bult!
Kom dan meteen eens kijken in de Geitenkamptent. Daar zijn tijdens het festival optredens van Trio con tres, Lorelei, Sahrah, het wijkkoor Toonhoogte 80 en andere bekenden uit de wijk.
Naast muziek zijn er in de tent ook workshops over jongleren, akrobatiek, zingen en muziek maken. Op het festival keren ook succesvolle bekenden uit de wijk terug. Bijvoorbeeld Herman en Jur, die je blijven verbazen met geraffineerde goocheltrucs. Ook het reloved fotohuisje is er elke dag de hele dag. En de schatgravers zijn actief. Doorgaans lopen ze in de wijk tussen oude en nieuwe riolen. Nu staat hun bouwkeet op het festival en spelen ze verhalen uit de wijk.
Het herfsttheater blikt met enkele scenes terug op de succesvolle tour in de wijk van vorig jaar. In de gaten houden voor het komende jaar! En ga vooral kijken naar het Circus op de Bult. Het optreden van dit Geitenkampse kindercicus is op zaterdag om 14.00 en 16.00.
En dan is er nog het wijkontbijt en het skatefestival in de kerk aan de Rosendaalseweg. Veel wijk op H80!

2807

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.