Buitenschoolse opvang

Allio Kinderopvang 

allioKinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang
Kloosterstraat 85a, 6824RC Arnhem
Telefoon: (026) 3554092
website: http://kloosterstraat.allio.nl

Vestiging Kloosterstraat is geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 18.00 uur. Bij minimaal vijf aanmeldingen is verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur.
Vestiging Kloosterstraat heeft plaats voor 76 kinderen, verdeeld over 36 KDV- en 40 BSO-plaatsen.

Vestiging Kloosterstraat is gevestgd in de Witte School, een prachtig nieuw pand waarin de oude oorspronkelijke en karakteristieke elementen weer terug komen. Tegenover de vestiging ligt een mooi en groen park, waar we met de kinderen regelmatig uitstapjes naar toe maken. Het pand wordt gedeeld met basisschool De Witte School, hetgeen prachtige samenwerkingsmogelijkheden biedt. Er zijn drie kinderdagopvang groepen en twee BSO groepen, en dat allemaal onder één dak! Broertjes en zusjes die al op school zitten, kunnen ‘s middag dus gezellig even komen knuffelen met hun kleinere broertje of zusje op het kinderdagverblijf.

Groepsindeling
Er zijn vijf stamgroepen: drie KDV-stamgroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en twee BSO-stamgroepen voor scholieren van 4 tot 13 jaar. De BSO-groepen bevinden zich in ruimtes binnen de school, waardoor de kinderen ook gebruik kunnen maken van de (speel)faciliteiten van school.

 

roversbende 2010SKAR Buitenschoolde opvang Roversbende
Bernhardlaan 10, 6824 LE Arnhem
telefoon: 026 – 389 20 46,
E-mail: roversbende@skar.nl

Samenwerking met basisscholen De Boomhut, De Vlindertuin en De Julianaschool

Buitenschoolse opvang Roversbende is een grote locatie, gevestigd in basisschool de Boomhut. Alle kinderen die hier opgevangen worden, zitten op basisschool de Boomhut.

Roversbende heeft de beschikking over vijf ruimtes en heeft de mogelijkheid de gymzaal af te huren, waar een groot aanbod aan sport- en spelactiviteiten kan worden aangeboden. Daarnaast is er een groot speelterrein met aangrenzend het park Angerenstein. Uw kind kan hier volop op onderzoek uitgaan, in bomen klimmen en hutten bouwen. Het is allemaal mogelijk. Dependance Struikrovers is gevestigd in basisschool de Boomhut, locatie Julianalaan. Hier beschikken wij over twee ruimtes en maken wij ook gebruik van het spellokaal van de school. Daarnaast beschikt deze locatie over een groot speelterrein en grenst het ook aan het park Angerenstein. Struikrovers biedt plaats aan 40 kinderen.

roversbende 2010 2SKAR Buitenschoolde opvang Dependance Struikrovers
Julianalaan 1, 6824 KG Arnhem
telefoon: 026 – 442 51 91
E-mail: struikrovers@skar.nl

Samenwerking met basisscholen De Boomhut, De Vlindertuin en De Julianaschool

Buitenschoolse opvang Struikrovers is gevestigd in de dependance van basisschool de Boomhut. Deze middelgrote locatie vangt kinderen op van 4 tot 13 jaar. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar de Roversbende. Ook hier bieden de gymzaal van de school, het buitenterrein en park Angerenstein vele spelmogelijkheden.

Het kuikentje
Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen van De Boomhut, (Bernhardlaan + Julianalaan), Julianaschool, Jozef Sartoschool, Jan Ligthartschool, De Wijzer, Kunstrijk. Kleinschalige particuliere kinderopvang in Arnhem-Noord in een historisch schoolgebouw.
Contactgegevens: Vijverlaan 2, 6822 HE, Arnhem – 026-4455745 – info@hetkuikentje.nl
Website: www.hetkuikentje.nl

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.