Muziek bij de buren in de wijk

Nieuws 428x Bekeken 0 Reacties 28 november 2018
logo_mobiel

Het muziekfeest ‘Muziek bij de buren is op 9 december weer in de wijk. En in de Geitenkamp is het letterlijk muziek bij de buren. Zowel op de Sperwerstraat 117 als op 119 is er muziek op 9 december. Zo kun je dus makkelijk op één middag twee muzikale acts zien en beluisteren.
In nummer 117 treedt zangeres/gitariste Gioa Tolmeijer op en op 119 is er klassieke folk en singer-songwritermuziek van twee zussen onder de naam Loriën. De optredens zijn tussen
13.30 en 17.00 uur.

Tijd genoeg om ook nog even op een andere locatie te kijken. Bijvoorbeeld in Saksen Weimar. daar speelt Kings of Wellness op de locatie regiment pioniers 6.
Eevn buiten de wijk kan ook: Mr. Big Hand Tom (julianalaan 90), Tinnef (Beatrixstraat 10), Visions of Johanna (beatrixstraat 32), Sibling (Roemer Visscherstraat 20), De mannen (Potgieterstraat 9), Jans & Damhuis (Herman Heijermansstraat 14), California dreaming (Rosendaalsestraat 320) of Members only (Rosendaalsestraat 442).

Weer erg moeilijk kiezen, zoals elk jaar. Maar je kunt ook eerst je route bepalen via de website: https://muziekbijdeburen.nl

2982

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.