Nieuw theaterfestival in november

Nieuws 791x Bekeken 0 Reacties 27 juni 2016
Scene uit Kamp&Geit 2014

Kamp&Geit was van 2013-2015 een succes. Nu komt er een opvolger: Herfsttheater GeitenBult. Het theater op locaties in de wijk is op 25, 26 en 27 november. Er komen twee routes met korte voorstellingen en een langere voorstelling. De organisatie is in handen van de nieuwe stichting Kunst op de Bult.

De projectgroep verwacht eind juli de financiering rond te hebben, zodat er gestart kan worden met het werven van locaties, spelers en vrijwilligers. Want ook GEITenBULT is een project van, voor en door wijkbewoners. Om mee te doen heb je in principe niet meer nodig dan wat tijd en een flinke dosis enthousiasme. Voorgaande jaren hebben geleerd dat er volop talent aanwezig is in de wijk, maar nieuwe gezichten, locaties en ideeën blijven welkom.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan regelmatig op www.kunstopdebult.nl onder Herfsttheater voor meer informatie over dit project. Daar vind je binnenkort ook een aanmeldformulier. En hou in de week van 22 augustus je brievenbus in de gaten voor de project-flyer met uitnodiging voor de informatiebijeenkomst op 7 september in MFC De Wetering. Alleen de voorstellingsdata noteren kan natuurlijk ook, want zonder publiek geen Herfsttheater GEITenBULT.

1498

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.