Nieuwe Coop-supermarkt Geitenkamp vanaf 8 maart

Nieuws 2615x Bekeken 4 Reacties 4 februari 2016
coop1

Op 8 maart om 9 uur opent Coop een nieuwe supermarkt aan het marktplein in de Geitenkamp. De opening wordt volgens bedrijfsleider Michiel Magendans gevierd samen met de klanten. “Er zijn vier weken lang aantrekkelijke aanbiedingen en de eerste 250 klanten die voor minimaal 15 euro boodschappen doen ontvangen een gratis appeltaartje. Daarnaast zijn er nog diverse andere verrassingen voor jong en oud, zoals een ballonnenclown en suikerspinnen. We maken er een feest van!”

In de nieuwe Coop ligt de nadruk op vers: klanten profiteren onder andere van een ruime groente- en fruitafdeling en een bakkerij. Ook komt er een slijterij in de nieuwe winkel. Met de Coop komt er na anderhalf jaar weer een nieuwe supermarkt op het marktplein in Geitenkamp. Wethouder Alex Mink maakte zich hier achter de schermen sterk voor.

1206

Reacties uit de buurt

 1. megen zegt:

  Waarom moet de coop een slijterij en een bakker hebben. moet dan de slijterij en de bakker op het plein dan het onder spit delven

 2. Freek zegt:

  Wat een onzin, we hebben al een Coop. En, zoals Megen al zei, waarom met een bakkerij en een slijterij. Moeten van Baal en Hilvers dan maar de vernieling in worden gedrukt?

 3. onna zegt:

  Fijn dat er weer een supermarkt op het plein komt. Dat is alleen maar goed voor de lokale ondernemers op het plein en ook nodig want de 1 kleine Coop is veel te weinig voor heel Geitenkamp.
  Ik hoop dat de Coop en haar klanten het belang in zien dat de huidige bakker en slijterij een kans blijven houden op het plein.

 4. p zegt:

  hopelijk wordt er ook wat meer aandacht besteed aan biologische producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.