Nieuwe wijkwethouder Anja Haga

Nieuws 950x Bekeken 1 Reactie 5 januari 2016
hagaarnhem

Anja Haga is officieel vanaf 30 november 2015 beëdigd als wethouder in Arnhem. Haar portefeuilles zijn: Zorg en Welzijn (WMO), Wijkzaken, Vluchtelingenzaken, Duurzaamheid/EMIA, Lingezegen. Haga is de opvolger van Henk Kok en dus ook de nieuwe wijkwethouder voor onder andere Geitenkamp en Monnikenhuizen.
Haga (38 jaar) was sinds 2011 fractievoorzitter van de ChristenUnie in Provinciale Staten van Friesland. Ze huurt in Arnhem een appartement en reist geregeld naar het huis dat ze samen met haar man in Dokkum heeft.
In  werkte als projectleider WMO/Jeugdwet voor een instelling in de gehandicaptenzorg. ze was ook senior adviseur van ChristenUnie-bestuurders en lid van de Raad van Toezicht van Zorgbelang. Anja Haga heeft Algemene Taalwetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en bedrijfskundig management aan de Leeuwarden Business School.

 

1132

Reacties uit de buurt

  1. Jj nagtegaal zegt:

    Waarom moet ik als Nederlander zo lang ophulp wachten sta op straat met een voet doe op drie plaatsen is gebroken kunt u me vertellen hoe dat kan al dik maanden met wijkraad bezig maar tot nu geen geld geen adres raar mag ik dan asiel aanvragen want dan wordt alles wel geregeld ben boos en teleur gesteld doe 8 jaar me best en ben alles kwijt bedankt gemeente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.