Online spreekuur over afval

Nieuws 176x Bekeken 0 Reacties 13 januari 2021

Aanstaande donderdag 14 januari is er van 19.30 tot 20.00 een online spreekuur waar Arnhemmers vragen kunnen stellen over alles wat te maken heeft me afval. Wethouder Cathelijne Bouwkamp zal in deze online sessie proberen de vragen die worden gesteld te beantwoorden. Het online spreekuur is eenvoudig te bezoeken via arnhem.nl/afvalspreekuur.

Het online spreekuur over afval is nieuw en een aanvulling op bestaande communicatiekanalen van de gemeente waarmee ze inwoners informeert over haar afvalbeleid.


In contact
Wethouder Cathelijne Bouwkamp is benieuwd naar de ervaringen van het online spreekuur: “Het live in gesprek gaan met onze inwoners over afval is ons niet makkelijk gemaakt door corona. Bij de invoering van afval scheiden loont per 1 juli vorig jaar was dat juist één van onze speerpunten. Immers, bij een grote verandering die direct ingrijpt in je huishouden realiseren we ons dat persoonlijk contact en gesprekken erover kunnen helpen. Hoewel een online spreekuur geen vervanging is voor het persoonlijke gesprek biedt het mogelijk wel een kans om op een relatief laagdrempelige manier in contact met elkaar te komen.”

Foto afkomstig van www.catheleijnebouwkamp.nl

3810

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.