Prijs voor project in Geitenkamp? Stem nu!

Nieuws 734x Bekeken 0 Reacties 3 oktober 2017
25-03-2017 - Stortbui in de Reestraat - foto 07 - De eerste liters water stromen over het nieuwe wegdek....en verdwijnen in de grond! De wijkbewoners langs de kant houden droge voeten!

1000 fonteinen: dat is het kunstproject bij de rioolvervanging in de Geitenkamp. Nu kun je stemmen op dat project! Want het doet mee met de publieksprijs voor de Jeugdcultuuraward.

De wateroverlast bij plensbuien moet verminderen. Daarom wordt het riool in de Geitenkamp vervangen. Straten worden opengebroken voor nieuwe rioolbuizen. Maar er gebeurt meer. Bewoners bedenken creatieve oplossingen om de wateroverlast te verkleinen. Dat is het project 1000 fonteinen. Kunstenaars en kinderen ontwierpen oplossingen voor tuinen, pleinen en groenstroken in de wijk. Misschien wint het project een prijs: de publieksprijs van de Jeugdcultuur award.  Stem op 1000 Fonteinen!

– Bekijk het Youtube filmpje gemaakt voor de publieksprijs en stem direct.
– Of stem via het 
Google formulier Je kunt stemmen tot en met 15 oktober.

25-03-2017 - Stortbui in de Reestraat - foto 03 - 16.000 liter water op de Reestraat, die afgedekt is met zeil. Zo stroomt het water naar beneden als er geen niets gedaan wordt tegen wateroverlast.

Meer info over 1000 fonteinen de de Jeugdcultuuraward
Meer info over 1000 fonteinen staat in het nieuwsbericht op deze site.

De Jeugdcultuuraward is een aanmoedigingsprijs voor het meest vernieuwende jeugdcultuurinitiatief in een Arnhemse wijk. De onafhankelijke jury heeft zes projecten genomineerd, een daarvan is 1000 Fonteinen. Het gaat om projecten die participatief, innovatief en artistiek zijn.
De Jeugdcultuuraward! is een gezamenlijk initiatief van het Jeugdcultuurfonds Arnhem en Kunstbedrijf Arnhem. Zij hebben als doel alle Arnhemse kinderen in hun vrije tijd te laten meedoen aan artistieke en culturele activiteiten van de stad.

Juryprijzen
Naast een publieksprijs zijn er nog drie prijzen, 1e prijs (€ 750,-), 2e prijs (€ 250,-), en 3e prijs (€ 250,-) prijs krijgt. De jury reikt deze prijzen uit op 24 oktober om 19.00 uur in Stadstheater Arnhem. Iedereen is welkom op deze avond, maar aanmelden is verplicht via het Kunstbedrijf.

2449

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.