Reactie op vragen over supermarkt

Nieuws 1388x Bekeken 1 Reactie 2 oktober 2015
marktplein

Bij de inspraakronde van de raadsvergadering zei Jan Lareman, de voorzitter van de winkeliersvereniging Geitenkamp, dat de situatie rond het marktplein zorgelijk is. Hij vroeg namens de wijkbewoners om een reactie van de gemeente over de toekomst van het marktplein. Wijkregisseur Carla Butzelaar reageert namens de gemeente: Albert Heijn komt om eigen bedrijfseconomische redenen helaas niet terug op het marktplein. Dat heeft het bedrijf laten weten aan de gemeente. Als gemeente vinden we het jammer! We hechten veel waarde aan de functie van een supermarkt op het plein.

Ahold is eigenaar van het pand en is op zoek naar een andere supermarkt die er in wil. Ahold heeft ons laten weten dat er gesprekken lopen. In bestuurlijk overleg benadrukt de gemeente telkens het grote belang dat wij hieraan hechten. Aan ons zal het niet liggen. Wij zien het belang van een supermarkt voor het plein, en willen waar nodig alle medewerking verlenen.

Wij zullen u op de hoogte houden als er ontwikkelingen te melden zijn.

944

Reacties uit de buurt

  1. W.bijlsma zegt:

    Het duurt veel te lang,er moet echt een supermarkt terug!het plein is leeg en saai je ziet er weinig mensen.voorheen kwam je veel mensen tegen en maakte je een praatje.je hoort het van veel mensen,vooral ook van ouderen ze missen de winkel,het loopje,praatje.ikzelf werk op presikhaaf,ook daar kom ik veel mensen uit de wijk tegen,ook zij missen een buurtsuper.de jumbo en de coop zijn ook niet. alles.hebben ook niet alles.smalle paden.nee,wij missen APPIE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.