Thuiszorg

Bij Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland kunt u terecht voor zorg. Alle zorg. Van huishoudelijke ondersteuning tot verzorging en verpleging. Niet alleen overdag, ook ’s avonds of ’s nachts. Van zwangerschapsbegeleiding en kraamzorg tot en met Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar. Van maatschappelijk werk tot en met uitleen van hulpmiddelen. Wel zo prettig voor u, want zo heeft u steeds met dezelfde zorginstelling te maken. kijk op onze website: http://www.stmg.nl

Een luisterend oor
Onze medewerkers hebben niet alleen aandacht voor het werk dat ze bij u doen. Ze hebben ook aandacht voor u. Een luisterend oor of een opbeurend gesprek. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zien snel of er iets aan de hand is.

We horen graag van u!
Heeft u een vraag of een opmerking? Wilt u eerst vrijblijvend advies of overleg,  iets weten, maar weet u niet waar u deze vraag moet stellen? Onze medewerkers van de Klantenservice zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer (026) 376 22 22. Zij staan u graag te woord en proberen u zo snel mogelijk te helpen. U kunt uw vraag of opmerking ook stellen door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als u door ons teruggebeld wilt worden, wilt u dat dan erbij vermelden.

STMG heeft meerdere locaties verdeeld over het werkgebied. U vindt een volledige lijst met adressen op Over STMG | Locaties.

Bezoekadres Hoofdkantoor:
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

Postadres:
Postbus 2188
6802 CD Arnhem

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.