Sofa in het park onthuld

In het park Hoogte80 is op 19 september een mozaïekbank onthuld. Bij de opening was veel publiek aanwezig, waaronder wethouder Henk Kok en leden van de werkgroep ‘Monnikenhuizen zit goed‘. De ‘social sofa’ is in de zomermaanden door ca. 20 vrijwilligers uit de wijken Geitenkamp en Monnikenhuizen  geplakt. Er zijn ca. 20.000 mozaïeksteentjes in verwerkt. Op de bank is een deel van de wijkgeschiedenis afgebeeld.
De wethouder prees bij de opening het sociale aspect van het project. Het ontstaansproces verbindt mensen uit de buurt, maar de bank staat op een prachtige plek in het park, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. De wethouder kreeg bij de opening een mini versie van de bank uitgereikt. Hij gaf deze bank direct in bruikleen bij de werkgroep. Volgens de wethouder kan het bankje in een ontmoetingsplek in de buurt geplaatst worden: dat kan het MFC De Wetering zijn, maar misschien ook een andere plek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *