Nieuw in de wijk: Kunst op de Bult

Meer creativiteit in de wijk, meer plezier en persoonlijke ontwikkeling van individuele wijkbewoners. Dát is de doelstelling van de nieuwe stichting Kunst op de Bult. Laagdrempelige activiteiten op het gebied van kunst vergroten de wijkparticipatie, de leefbaarheid en het sociale klimaat in de wijk. Het gaat om de wijken Geitenkamp, (Nieuw) Monnikenhuizen, Arnhemse Allee en Saksen-Weimar. Maar bij de activiteiten zijn ook bewoners van omliggende wijken welkom.

Actviteiten
Kunst op de Bult bundelt activiteiten zoals het wijkkoor Toonhoogte 80 en het KoffieKaffee. Kunst op de Bult is actief tijdens het festival Hoogte 80 en Kunst op het Plein (september). In november komt er een activiteit van de werkgroep Theater. Dat wordt de opvolger van Kamp & Geit, het theater op locatie.

De Beijer
Kunst op de Bult werkt vanuit De Beijer, Willem Beijerstraat 13. Hier is het KoffieKaffee en er zijn repetities van het wijkkoor Toonhoogte 80, Ook zijn er ociale en culturele activiteiten zoals filmavonden, muziekmiddagen, exposities, de Crea club, de Stamtafel en soms een boekenmarkt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *