Wethouder Anja Haga op bezoek

Wijkwethouder Anja Haga bezocht op 30 maart onze wijk. Vanaf MFC De Wetering werd de wethouder door een groep kinderen rondgeleid door een deel van de Geitenkamp en Monnikenhuizen. Tijdens de rondwandeling vertelden de kinderen over van alles wat hen bezighoudt in de wijk. De rondwandeling eindigde in Jongerencentrum De Sperwer. Daar sprak de wethouder met een aantal jongeren en leden van het bewonersoverleg. Het gesprek ging over jongeren die om verschillende redenen problemen hebben. Ze kunnen in het jongerencentrum meedoen met diverse activiteiten. Ook ging het over veranderingen in de wijk sinds tientallen jaren. Er werd opgemerkt dat de Geitenkamp minder een op zich zelf staand dorp in de stad is geworden. Bewoners zijn meer op zichzelf.
De wijkwethouder kreeg een exemplaar aangeboden van het wijkactieplan. Ze constateerde met genoegen dat de meeste punten in dit plan gaan over sociale aspecten. ‘Dat is een goede zaak. mooi dat jullie met elkaar die belangrijke wijkzaken gaan oppakken.” De wethouder was benieuwd hoe het verder  gaat met het wijkactieplan. ‘Ik kom graag af en toe nog eens langs.”
Het wijkactieplan is te downloaden via de website van de gemeente Arnhem

Bezoek wijkwethouder 30 maart 2016 - 01

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *