Team Leefomgeving Noord-Oost is gestart

Op 3 oktober is het team Leefomgeving Noord-Oost begonnen. Dit vijftal van de gemeente Arnhem is aanspreekpunt voor wijkzaken. Het team werk in de wijken  Alteveer/Cranevelt, Monnikenhuizen/Geitenkamp en Velperweg e.o. (o.a. de wijken Plattenburg, Paasberg)

team leefomgeving
Van links naar rechts: Marlies Hallingse, Johanna Sinnema,
Tiny Wouters-Bles, Michelle van Amerongen, John Wijnbergen

‘Wij leggen contacten in de wijk zodat we weten waar de bewoners van de wijken mee bezig zijn, wat hen bezighoudt en waar behoefte aan is. Het doel is om de leefomgeving van de wijken verder te verbeteren in samenspraak met de bewoners van de wijken. We pakken  concrete kansen of aanleidingen ook meteen op. De eerstkomende tijd richten wij ons vooral op de kennismaking.

Wij ontmoeten u graag. Heeft u ideeën over het verbeteren van de leefomgeving van uw wijk, wilt u iets vertellen of delen met ons, of heeft u een vraag? Wij zijn bereikbaar op onderstaande e-mailadressen en telefoonnummers. Graag tot ziens!’

Michelle van Amerongen
michelle.van.amerongen@arnhem.nl  tel. 026-377 4538

Marlies Hallingse
marlies.hallingse@arnhem.nl  tel. 026-377 2334

Johanna Sinnema
johanna.sinnema@arnhem.nl  tel. 026-377 4489

Tiny Wouters-Bles
tiny.wouters@arnhem.nl tel. 026-377 3542

John Wijnbergen
john.wijnbergen@arnhem.nl  tel. 026-377 3097

1 reactie op “Team Leefomgeving Noord-Oost is gestart”

 1. Wijkvereniging Velperweg-Noord

  Dag,

  Op zaterdag 8 april hebben wij de opening van de nieuwe buurtvereniging Velperweg-Noord. Deze vindt plaats in het Sportlokaal aan de Velperweg tussen 15:00 en 17:30 uur. Wij willen jullie graag uitnodigen om hier een presentatie te geven/infostand in te richten waarin voorlichting gegeven wordt en vragen beantwoord kunnen worden door bewoners van Velperweg-Noord. Zouden jullie hier gehoor aan willen en kunnen geven?

  Daarnaast zouden wij het fijn vinden wanneer er een pagina (A-4) gevuld kan worden voor het te drukken Wijkkrantje waarin het team leefomgeving zich voorstelt en kort verteld wat het kan betekenen voor de wijk. Deze zou in pdf gestuurd kunnen worden naar velperwegnoord@gmail.com. Uiterlijk 19 maart.

  Hopende op een reactie, namens de buurtvereniging Velperweg-Noord,
  Welmoed Wijmenga

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *