10 jaar Activeringsteam

Een feestje in het MFC op 8 oktober: het Activeringsteam bestaat 10 jaar. Dat betekent: 10 jaar activiteiten voor wijkbewoners. Voor mensen die mensen in de wijk willen helpen. Door mensen die goed bezig zijn, die met elkaar iets organiseren in de wijk.
Het team bestaat momenteel uit 14 personen. Marjon Bussink werkt in dienst van Rijnstad, de anderen zijn vrijwilligers. Samen organiseren ze van alles in de wijk. Maaltijden, wandelingen en activiteiten zoals een kerstmarkt, sinterklaasfeest of een Halloween party.
De vrijwilligers genieten ervan en ze zien hun club als een grote familie. Het zijn mensen met een verschillende achtergrond, maar allemaal zijn ze even enthousiast. ‘Ik kom graag naar ons overleg op dinsdagochtend”, zegt een vrijwilliger. ‘Het is geweldig. Thuis zitten is niks, ik doe liever iets leuks voor de wijk”, zegt een andere vrijwilliger. Ze hebben een gezamenlijk doel: een plek waar ze het naar hun zin hebben.

Wil je meer weten over het activeringsteam?
Neem dan contact op met Marjon Bussink tel, 06 52698190. Of stuur een mail naar m.bussink@rijnstad.nl.

DSC02389

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *