Online onderzoek naar leefbaarheid

Een groepje studenten van het OBC Bemmel kreeg de opdracht om voor hun stage een enquete af te nemen over de leefbaarheid in de wijk Geitenkamp. Vanwege de coronacrisis leek het hen niet verstandig nu deur aan deur te gaan. Daarom hebben zij de enquete nu online beschikbaar gesteld.

Zij willen natuurlijk dat zoveel mogelijk Geitenkampers meedoen. Dat kan door hier te klikken. Het invullen van de online enquete vraagt een kleine 10 minuten van je tijd en is geheel anoniem. De vragen gaan onder andere over veiligheid en openbare ruimte.

3 reacties op “Online onderzoek naar leefbaarheid”

  1. Graag zou ik de enquête invullen maar zie geen link. Verder is het lastig dat de website zich niet aanpast aan mobiel formaat.
    Ik hoor graag.

    1. De link vind je door op het rood gemaakte woordje ‘hier’ te klikken.
      De website is idd nog niet geschikt voor smartphone. Daar wordt aan gewerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *