Super Natural Selection komt met derde album

De officiële releaseparty is uitgesteld naar september, maar Super Natural Selection heeft niet willen wachten met het uitbrengen van haar derde album Rasta Live. De band, waarvan zanger Prince Naffy en gitarist Brian Hoft op de Geitenkamp wonen, zou aansluitend op de release ook toeren om de cd te promoten, maar dat ging helaas niet door. In de komende editie van wijkkrant Op De Hoogte staat een uitgebreid interview met Prince Naffy.

Het album bestaat uit 10 zomerse reggaenummers en is te verkrijgen via Spotify en Aplle Muisc. De cd kan besteld worden bij de band, of door een mail met je telefoonnummer te sturen naar redactie@geitenkampnet.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Bekijk hieronder de clip van het nummer Jamming, afkomstig van de vorige cd uit 2014.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *