Nieuwe plannen voor St. Jozef-kerk

De St. Jozefkerk heeft in Wonen in Arnhem een nieuwe eigenaar gevonden. En dat betekent ook dat er nieuwe plannen zijn voor het historische kerkgebouw. Maar de nieuwe eigenaar vindt het wel van groot belang om de buurt te betrekken bij de nieuwe plannen. Daarom wordt op woensdagavond 23 september van 19.30 uur tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd over de toekomst van de St. Jozefkerk, uiteraard in de St. Jozefkerk (Kloosterlaan) zelf.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden niet alleen de al gemaakte plannen voor de invulling van de kerk en de parochie aan de bewoners gepresenteerd, maar kunnen bewoners ook zelf aangeven hoe zij denken over deze plek, welke kansen er liggen en welke belangen er voor de bewoners meespelen. Na deze avond wil de eigenaar met bewoners die dat willen de input van deze avond uitwerken in een concreet plan, dat dan in december weer aan de bewoners gepresenteerd wordt.

In verband met de corona richtlijnen is het van belang dat u zich opgeeft per mail via erfgoedbeheer@woneninarnhem.nl, liefst nog voor 16 september (snel reageren dus!) Er kunnen maximaal 80 personen in de kerk. Daarnaast is er voor wie dat wil de mogelijkheid de avond te volgen via een livestream.
Het kan zijn dat u niet kan op de 23ste en toch wat wil meegeven: doe dat dan ook via erfgoedbeheer@woneninarnhem.nl.
Graag tot woensdag de 23ste september, 19.30 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *