Online spreekuur over afval

Aanstaande donderdag 14 januari is er van 19.30 tot 20.00 een online spreekuur waar Arnhemmers vragen kunnen stellen over alles wat te maken heeft me afval. Wethouder Cathelijne Bouwkamp zal in deze online sessie proberen de vragen die worden gesteld te beantwoorden. Het online spreekuur is eenvoudig te bezoeken via arnhem.nl/afvalspreekuur.

Het online spreekuur over afval is nieuw en een aanvulling op bestaande communicatiekanalen van de gemeente waarmee ze inwoners informeert over haar afvalbeleid.


In contact
Wethouder Cathelijne Bouwkamp is benieuwd naar de ervaringen van het online spreekuur: “Het live in gesprek gaan met onze inwoners over afval is ons niet makkelijk gemaakt door corona. Bij de invoering van afval scheiden loont per 1 juli vorig jaar was dat juist één van onze speerpunten. Immers, bij een grote verandering die direct ingrijpt in je huishouden realiseren we ons dat persoonlijk contact en gesprekken erover kunnen helpen. Hoewel een online spreekuur geen vervanging is voor het persoonlijke gesprek biedt het mogelijk wel een kans om op een relatief laagdrempelige manier in contact met elkaar te komen.”

Foto afkomstig van www.catheleijnebouwkamp.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *