Kunst Kontakt Kaarten zorgen voor verbinding

Omdat het Kunst op de Bult niet ontgaan is dat door de huidige situatie veel mensen in eenzaamheid thuis zitten, komen ze nu met een nieuw initiatief: de Kunst Kontakt Kaarten, een serie van vijf ansichtkaarten met afbeeldingen, gemaakt door kunstenaars uit de wijk.
Half maart krijgen alle wijkbewoners één exemplaar uit de serie in de brievenbus. Om de boel wat op te vrolijken, door ‘m zelf ergens op te hangen of om door te sturen naar iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken. Je kunt hem ook in één van de boekenkastjes leggen of met een leuke boodschap bij een onbekende wijkgenoot in de brievenbus stoppen.

Verantwoordelijk voor de eerste set van vijf zijn de kunstenaars Elly Elshof, Joost Meijer, Marlon Duisterwinkel, Renneke van der Linden en Ineke Visscher.

Nadat het gratis exemplaar verspreid is in de wijk, is de gehele set voor slechts € 1,50 te koop tijdens de openingsuren van Het KoffieKaffee (di, vr, za van 10.00u tot 14.00 u) in de Beijer, Willem Beijerstraat 13.
Onderling ruilen en ze allemaal sparen kan natuurlijk ook.
Als de actie goed loopt, volgt in april een tweede serie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *