Glasvezel in Arnhem Velperweg en omgeving

KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Op dit moment vernieuwen ze het netwerk in Arnhem Velperweg en omgeving d.w.z. in de wijken Alteveer/ Cranevelt, Monnikenhuizen, Geitenkamp en Arnhemse Allee door glasvezel aan te leggen.

Door de continue groei van mogelijkheden, stellen we steeds hogere eisen aan de internetverbinding. Glasvezel biedt de snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit die Nederland in de toekomst nodig heeft. Om iedereen toegang te geven tot dit netwerk is KPN NetwerkNL in Nederland bezig om het netwerk te vernieuwen.

De werkzaamheden in uw buurt
Op dit moment is KPN NetwerkNL druk met de voorbereidende werkzaamheden in Arnhem Alteveer/ Cranevelt en Monnikenhuizen. Wanneer de aanleg van start gaat in uw buurt, ontvangt u een brief met een persoonlijke toestemmingscode. Om de glasvezelkabel vanaf de straat bij u naar binnen te brengen, zijn er werkzaamheden nodig in en rondom uw woning. Daarvoor heeft KPN NetwerkNL toestemming nodig. U kunt met uw persoonlijke toestemmingscode, toestemming geven op kpnnetwerk.nl/toestemming. Nadat u toestemming hebt gegeven, komen de glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij u langs om gezamenlijk de beste plaats van het glasvezelaansluitpunt in uw woning te bepalen. 
De graafwerkzaamheden in het hele gebied starten in de loop van eind maart tot en gaan door tot en met november. De werkzaamheden worden wijk voor wijk ingepland.

Gebruik maken van glasvezel
Het aanleggen van glasvezel en het aansluiten van uw woning zijn kosteloos. KPN NetwerkNL legt het nieuwe glasvezelnetwerk aan naast de bestaande kabels. U kunt de glasvezelaansluiting dus gebruiken, maar dat hoeft niet. De keuze is aan u. Het netwerk van KPN NetwerkNL is open. Dat betekent dat verschillende providers er hun diensten over aanbieden. Kiest u voor een gratis glasvezelaansluiting? Dan bepaalt u daarna zelf of u internet via glasvezel wilt en vanaf wanneer. Als u kiest voor internet via glasvezel dan kiest u zelf de provider (aanbieder) die het beste bij u past.

Het coronavirus en onze maatregelen
Tijdens de werkzaamheden staat de gezondheid van u en van de medewerkers van KPN NetwerkNL voorop. Daarom worden een aantal strikte maatregelen gehanteerd. Op kpnnetwerk.nl/corona vindt u deze maatregelen.

Hebt u nog vragen? Of wilt u meer weten over glasvezel? Kijk dan op kpnnetwerk.nl/vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *