Energiebank helpt met kostenbesparing

Vaak denken mensen dat ze geen invloed hebben op hun energierekening. Ze koppelen het verbruik aan hun huis en denken bij besparing aan het kiezen van een andere energieleverancier. Toch zijn er veel meer kansen om te besparen op de energierekening. Kleine maatregelen als het plaatsen van een deurdranger, radiatorfolie of tochtstrippen helpen direct. Ze zorgen voor blijvende kostenbesparing en meer comfort in huis. Om deze kansen beter te benutten is in Arnhem de Energiebank regio Arnhem opgericht.

Gratis tips en maatregelen
Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Arnhem, dan kun je gratis gebruik maken van ondersteuning van de Energiebank. Energiecoaches staan voor je klaar om je gratis en vrijblijvend te helpen bij het verlagen van je energierekening. Naast slimme tips en advies bieden ze een pakket aan gratis energiebesparende maatregelen dat bestaat uit o.a. LED-lampen, radiatorfolie, tochtstrippen en een waterbesparende douchekop. 
Geweldig om te zien dat ik door het bezoek van de energiecoach daadwerkelijk geld terug kreeg!” 
Marion uit Arnhem (oktober 2020)

Extra aanbod voor woningeigenaren
Het gratis aanbod van de Energiebank is momenteel ook beschikbaar voor woningeigenaren. Zij krijgen daarbij een gratis set radiatorventilatoren voor een betere warmteafgifte van de radiatoren. Een slimme en innovatieve maatregel die direct bijdraagt aan extra comfort in je woning en een grotere besparing op energiekosten.

Aanmelden
Betaal je ook teveel aan je energieverbruik? Wil je besparen maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je gewoon benieuwd naar de tips, het advies en de gratis maatregelen? Meld je aan op www.energiebankregioarnhem.nl
 
De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een gratis unieke ArnhemAan bespaartas!

Maatregelen Corona
De energiecoach houdt zich aan de RIVM richtlijnen. Ook in tijden van Corona kunt u dus veilig en vertrouwd gebruik maken van ons gratis aanbod. Dit tijdelijke aanbod is geheel vrijblijvend en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem. 
Voor het aanbod voor woningeigenaren geldt op=op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *