Presenteer jezelf op het Podium van de Wijk

Podium van de Wijk: presenteer jezelf!

Vanaf 26 juni zijn de coronamaatregelen versoepeld. Om dit feestelijk te vieren, slaan Hoogte80 Festival, Kunst op de Bult en Rozet de handen ineen met een Podium van de Wijk: twee middagen met voorstellingen, workshops en een Open Podium voor al het wijktalent.

Ook dit voorjaar kon Hoogte80 Festival niet doorgaan. Het festival keert nu terug naar haar thuisbasis in Geitenkamp; niet op Hoogte 80: deze speciale editie wordt op zaterdag 17 juli van 14.00 tot 19.00 uur en op zondag 18 juli van 12.00 tot 17.00 uur op het Larikshof aan de wijk gepresenteerd.

De hoofdact van deze wijkeditie is de voorstelling Socialicircus van Theatergroep Gajes. Deze voorstelling gaat over het belang van contact, over aanraking, emotionele nabijheid en verbondenheid. Er zijn per dag vier voorstellingen van een half uur van Theatergroep Gajes en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het kleinschalige wijkfestival heeft een infopunt waar je gratis maximaal vier kaartjes voor kunt halen. Maar: op = op, dus wees er snel bij! Theatergroep Gajes werkt tevens coronaproof en met publieksbegeleiding.
Tussen de voorstellingen door is er een divers aanbod van muziek -en theaterworkshops voor jong en oud. Ook komt er een gezellig terras waar je je buurtgenoten kunt ontmoeten onder het genot van een drankje en een lekkere versnapering. Of waar je gewoon even lekker kunt uitrusten en ontspannen.
Daarnaast is er ook nog eent Programma van de Wijk, met o.a. de Schatgravers, het Wijktalent Orkest en Circus op de Bult. En last but not least, is er ook nog een open podium voor alle wijktalenten. De organisatie nodigt met een Open Call iedere creatieve geest in de Geitenkamp uit zich te melden en het podium te betreden.

MELD JE AAN VOOR HET OPEN PODIUM
Doe mee!
Wil je jouw muziek of act graag op het Open Podium met je wijkgenoten delen?
Meld je dan aan via info@kunstopdebult.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *