Bronzen Rookworst voor Gildeslagerij J. van Egmond

Gildeslagerij J. van Egmond winnaar van de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2021

Bronzen Rookworst voor Gildeslagerij J. van Egmond
Gildeslagerij J. van Egmond uit Arnhem is uitgeroepen tot winnaar van de 47e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. De jury heeft de ingezonden producten van Slagerij J. van Egmond bekroond met goud met ster. Daarmee werden zij de 47e Nationaal Kampioen 2021 Arnhem Rookworststad. Hiervoor ontvangen zij het kampioenssymbool van deze wedstrijd, de Bronzen Rookworst.

Arnhem Rookworststad
Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd van Nederland. Iedere slager en worstmaker uit Nederland kan door mee te doen nationale waardering oogsten voor hun vakkundigheid. De wedstrijd bestaat uit diverse rubrieken met naast de ‘reguliere’ rookworst onder andere innovatieve rookworstproducten. De eerste wedstrijd werd gehouden in 1974.

Landelijke competitie
Voor Gelderse rookworst en innovatieve rookworstproducten is de Arnhem Rookworststad de grootste rookworstwedstrijd. Alle slagers en worstmakers uit Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de mogelijkheid om waardering te ontvangen voor hun vakkundigheid. Voor slagers is het behalen van een onderscheiding een erkenning van kwaliteit van hun Gelderse Rookworst en hun vakmanschap.

Deskundige juryleden
De ingezonden rookworsten worden gekeurd door een team van deskundige juryleden. Zij kijken naar uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien en structuur na snijden, geur en smaak, consistentie en innovatie. De bekroning van producten van Gildeslagerij J. van Egmond betekent dat John van Egmond een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit maakt en verkoopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *