Herfsttheater GEITenBult komt met bioscoopeditie

Dankzij een inmiddels welbekend virus heeft er vorig jaar geen reguliere editie van het Herfsttheater GEITenBULT kunnen plaatsvinden. En ook dit jaar is een reguliere editie helaas niet mogelijk. Maar Kunst op de Bult, de organisator van het wijktheater, heeft niet stilgezeten.

Er zijn vorig jaar in het kader van het Herfsttheater zeven prachtige video’s ontstaan. Dit jaar wil Kunst op de Bult deze scènes eindelijk aan het publiek presenteren door middel van twee Herfst-bioscoop-theater shows op twee locaties in de wijk, namelijk in MFC de Wetering als locatie GEIT en in Showroom Zeuner als locatie BULT. Dit gaat plaatsvinden in het weekend van 19, 20 en 21 november.

Per show van tegen de anderhalf uur krijgt de bezoeker 3 of 4 theater-video’s te zien, in een als bijzondere bioscoop aangeklede ruimte en omgeven door diverse live acts. Dit kan dans, muziek of een toneelscene zijn.
Aanvangstijd is vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje. De tijdelijke bioscoopruimte opent een half uur voor aanvang, een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. Prijs van een kaartje is € 8,- maar wie in het bezit is van een Gelrepas betaalt de helft: € 4,00.

Kaartjes voor het herfsttheater GEITenBULT zijn vanaf 1 november via de site verkrijgbaar (www.kunst-op-de-bult.nl) of tijdens openingstijden in ’t Plein, de nieuwe locatie op het marktplein.

Na de persconferentie is het volgende duidelijk:

Bioscoop en theater mag doorgaan op voorwaarde dat iedereen gaat zitten en bij de entree een coronatoegangsbewijs laat zien. Vooralsnog is dat het gewone 3G toegangsbewijs, dus ook met negatieve test. Er worden maar een beperkt aantal kaarten verkocht zodat iedereen ook kan zitten op een goede afstand van elkaar.

Horeca sluit overal om 20 uur.

Dit betekent dus: wel de voorstelling kijken, geen drankje na afloop. Dus gaan we van te voren en/of tijdens de voorstelling drankjes verkopen, in elk geval een feestelijke sfeer creëren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *