Kunst op de Bult zet video’s online

Kunst op de Bult is halverwege december 2021 begonnen met het online zetten van video’s die gemaakt zijn voor het Herfsttheater GEITenBULT. Deze video’s zijn eerder vertoond geweest tijdens de Bioscoop-Theater-Editie van het Herfsttheater.

Omdat er door de corona-beperkingen maar een beperkt aantal mensen binnengelaten mocht worden, hebben de filmpjes niet het grote publiek kunnen bereiken, waar bij aanvang op gehoopt werd.. Begrijpelijk, maar jammer, vond de organisatie. Omdat zij toch iedereen de gelegenheid willen geven de video’s te bekijken, hebben zij besloten iedere week één filmpje van het Herfst-bioscoop-theater vrij te geven. De eerste drie filmpjes staan al op YouTube en op de Facebookpagina van Kunst op de Bult. Ook op de website van Kunst op de Bult zijn de filmpjes terug te vinden. De komende weken gaan ook de resterende video’s online komen te staan,

Laat je niet kisten! is de titel van het eerste filmpje. Deze is onder regie van Serge Metselaar opgenomen in MFC De Wetering. Dominique Coppenrath regisseerde het tweede filmpje Herfst. Voor deze video was de kas van de Vlindertuin de basis. De derde video, Beste…, onder regie van Caro Ilias de Feijter en Edo Stolk kwam vervolgens online. Aschsa Timmers regisseerde het in de St. Jozefkerk opgenomen Rode Draad. Het volgend verschenen filmpje Waar werd opgenomen in Reezo, De regie van dit filmpje was in handen van Joris Christ met aanvullende regie van Sarah Goorhuis.

De filmpjes worden wekelijks op dinsdag rond 12.30 online gezet.
Wil je de filmpjes die al online staan zien? Klik dan op de titels of ga naar de Facebookpagina dan wel de website van Kunst op de Bult.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *