Opnieuw Podium voor de Wijk

Vorig jaar werd voor het eerst Podium van de Wijk georganiseerd. Ook dit jaar zal het wijkevenemnt plaatsvinden: op 9 en 10 juli is er in park Larikshof opnieuw een weekend vol theater, muziek, workshops, activiteiten voor kinderen en natuurlijk een hapje en een drankje.

Het Podium voor de Wijk ontstond in 2021 uit een samenwerking tussen Kunst op de Bult, de H80festival organisatie en Rozet, om het gat dat door het niet doorgaan van het H80Festival was ontstaan in te vullen. Deze samenwerking beviel goed. Dit jaar is ook Team Leefomgeving betrokken bij het wijkevenement. Opnieuw is gekozen voor het Larikshof park als locatie. Daar is voldoende ruimte om verschillende dingen naast elkaar te doen.

De bijdrage vanuit de wijk aan het H80festival met Hemelvaart gaat vanaf nu een stuk bescheidener worden. ‘We kiezen voor een echt wijkgericht-festival’, vertelt Annet Tomasini, ‘we worden daarbij gesteund door de organisatie van het H80Festival, die zo iets voor de wijk terug wil doen als waardering voor de jarenlange gastvrijheid.’

Ideeën en bijdrages vanuit de wijk zijn natuurlijk meer dan welkom! Er zal ook een Open podium zijn waar talent zich kan presenteren. En natuurlijk wordt er een wijk-theaterstuk opgevoerd, zie de oproep hiernaast om mee te doen.

Op 29 maart is er een informatiebijeenkomst in ‘t Plein, Geitenkamp 48, vanaf 19.45 uur.
Verdere informatie volgt via wijkkrant, website en facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *