Run For Fun voor kinderen

Vanaf donderdag 19 mei start Sportbedrijf Arnhem (in samenwerking met st. Rijnstad en Loopland Gelderland) met een nieuwe reeks Run For Fun voor kinderen. In 12 bijeenkomsten trainen ze met kinderen op donderdagmiddag. Tijdens Run for Fun maken kinderen op een leuke en speelse manier kennis met hardlopen. Met leuke en uitdagende oefeningen leren kinderen om technisch beter te lopen en te bewegen. Verbeteren van techniek, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen zijn daarbij werkpunten. maar ook op discipline en doorzettingsvermogen wordt getraind.
Hindernisparcours, sprinten en estafette zijn onderdeel van het programma. Daarnaast wordt ook getraind voor de Hoogte 80-loop.

Deelname is gratis. De start is vanaf playground de Rommelkist, waar vanaf 15.50 uur de kinderen bijeenkomen. De training duurt tot 17.00 uur en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Voor iedere gelopen kilometer wordt 10 cent in een pot gedaan. Van het totaalbedrag wordt na afloop een sportief uitje georganiseerd.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Download dan hier het inschrijfformulier, vul het in en lever het uiterlijk 18 mei in bij Playground de Rommelkist, Fazantenweg 89a

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *