Nieuwe Proefwinkel opent haar deuren op de Geitenkamp

De Geitenkamp is vanaf aanstaande zaterdag 21 mei een trekpleister rijker! Naast het Proeflokaal van Enjoy&Learn opent deze Arnhemse stichting een ware Proefwinkel. Hier kan men terecht voor allerlei lekkere dingen; van huisgemaakte kruiden en sausjes, tot lekkere drankjes, kazen, vlees en snacks. De officiële opening is om 14:00uur, waarna allerlei lekkere proeverijen zullen beginnen om de mooie en lekkere producten te kunnen proeven! Waaronder ook 2 gratis bierproeverijen (14:30uur en 16:00uur) van de Arnhemse Opper Beergeek Ferry Wijnhoven!

Stichting ENJOY&Learn is al jaren een begrip ‘op de Bult’. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans om hun talent te ontdekken en te midden van een professioneel team stappen in hun ontwikkeling te maken. De kracht van Enjoy is het gezamenlijke familiegevoel en de stoere uitstraling; “je bent niet zielig, maar je doet er toe en bent een waardevolle aanvulling van ons team. Je moet alleen zelf voldoende gemotiveerd zijn om iets positiefs van je leven te maken.” Dit is begonnen binnen de horeca (keuken en bediening), is uitgebreid met zorg en dienstverlening op de tweede locatie op seniorencomplex Nieuw-Schoonoord in Velp.

En nu dus een derde locatie op Geitenkamp 51, waar ook ruimte zal zijn voor dagbesteding en 1-op-1 begeleiding. Stichting ENJOY&Learn is trots haar op leerlingen die als voorbeeldfunctie gelden. Om die reden is een samenwerking opgezet met Patissier Christiaan. Hier werkt Jordy Onstenk, die bij ENJOY&Learn zijn eerste werkervaring op heeft gedaan. Hij is inmiddels patissier en maakt zelfstandig de mooiste creaties. Een geselecteerd assortiment is daarom ook verkrijgbaar in de Proefwinkel.

Proefwinkel ENJOY&Learn gelooft in lokale samenwerkingen: mooie kazen van Mark uit de Versgaard in Velp, premium rundvlees van Arnhem Angus, heerlijk brood van Tom van Otterloo en nog veel meer lekkere dingen. Met deze Proefwinkel wordt een heel nieuw concept neergezet, waarmee wederom een positieve bijdrage wordt geleverd om de Geitenkamp in een beter daglicht te stellen. Want de Boys van de Bult zijn trots op de Geitenkamp!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *