Gratis douchen in Valkenhuizen

Zoals vrijwel iedereen weet, zitten we middenin een energiecrisis. En dat is lastig. Zeker als je de rekeningen moeilijk of helemaal niet meer kunt betalen. Voor sommige mensen is zelfs douchen te duur geworden. Sportbedrijf Arnhem en gemeente Arnhem hebben nu de handen ineen geslagen om dit leed een klein beetje te verzachten. Vanaf maandag 16 januari is het mogelijk om gratis te douchen op Sportcentrum Valkenhuizen (Beukenlaan 15). Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Meld je even bij de balie, dan wijzen zij je de weg.

Op deze manier hopen Sportbedrijf Arnhem en gemeente Arnhem de energiecrisis iets draaglijker te maken.

1 reactie op “Gratis douchen in Valkenhuizen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *