Belang bewoners rondom Bronbeeklaan 66 zoekt donateurs

Nieuws 279x Bekeken 0 Reacties 17 juni 2019
DSC01305

De stichting belang bewoners rondom Bronbeeklaan 66 zoekt donateurs. De oproep is gericht aan bewoners van de wijken  Paasberg-Wellenstein, Geitenkamp, (Nieuw-)Monnikenhuizen, Arnhemse Allee, Angerenstein en Rozendaal

Doel is het behoud van een  veilige en leefbare woonplek. De Stichting wil aan donaties ca.  € 8.750,- bij elkaar te krijgen van wijkbewoners die een veilige en leefbare woonomgeving belangrijk vinden, blij zijn met de resultaten van de stichting.

De donaties worden beheerd door de penningmeester van de stichting. De stichting wil transparant zijn en een toetsing laten plaatsvinden door een kascommissie afkomstig uit de wijkverenigingen met publicatie op www.paasberg-wellenstein.nl.

Uit de oproep voor donateurs:
Wij willen iedereen danken voor zijn/haar steun. Met elkaar gaan we voor behoud van een veilige en leefbare woonomgeving! Afgelopen weken is Stichting Belangen Bewoners Rondom Bronbeeklaan 66 ofwel Stichting BBRB druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat Stichting OnderDak geen bewoners mag huisvesten in de Arnhemse Paasbergflat, Bronbeeklaan 66. Inmiddels boeken wij succes en staat de gemeente achter ons standpunt. Hierbij voelen wij ons enorm gesteund door de vele positieve reacties vanuit de verschillende wijken. Op www.paasberg-wellenstein.nl kun je meer vinden over Stichting BBRB.
Om dit succes te bereiken hebben we al diverse kosten gemaakt, waarvan die voor onze advocaten verreweg de hoogste zijn. Maar we zijn er nog niet. Teneinde snel te kunnen reageren in de nabije toekomst willen we ook hiervoor een bedrag reserveren.
Wij blijven de ontwikkelingen volgen. Stichting OnderDak zal de komende weken zeker proberen langs juridische weg alsnog haar gelijk te halen.

Bijdrage overmaken
Indien u een bijdrage wilt leveren, klein of groot, verzoeken we u dit over te maken aan: NL69 ABNA 0845 409 123 t.n.v. Stichting BBRB,  onder vermelding van “Donatie (+ eigen straatnaam)”. Indien u een bedrag groter dan € 200 euro wilt overmaken, neem dan eerst contact met ons op per e-mail (zorgenpaasberg@gmail.com).

Meer info:
Achtergrondinfo staat op de website van de stichting.
Nieuwsbericht ober de Stichting Onderdak in de Paasbergflat

3269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan ik zelf doen?

Ik heb een klacht, een vraag of een melding
Klik hier voor het invulformulier van de gemeente Arnhem
Bijvoorbeeld over afval of de straat, tegels die schuin liggen etc.

Waar breng ik mijn afval heen?
Kijk via de persoonlijke afvalwijzer
arnhem-afvalwijzer

MFC De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Telefoon: 026-3772020

MFC De Wwetering -

MFC De Wetering

Het multifunctionele centrum De Wetering is er voor wijkbewoners. Klik op deze link voor informatie en openingstijden.